dissabte, 17 de juliol del 2010

Escrits perduts

Melbourne... welcome back!


Són moltes les emocions que he, que estic patint en les últimes... 26 hores!! De Kuala Lumpur a Melbourne. Dels 28 graus als 8 graus. D'uns amics a uns altres que sense saber-ho estan connectats.


'El món és un mocador i nosaltres som els mocs!!'


Intento transmetre totes aquestes grans emocions en ordre, perquè us les feu vostres una miqueta també.


Vol, mmm!! -­ M'encanta volar! Kuala Lumpur, Malaysia – Melbourne, Austràlia! Nit volant. Curta nit. Dia de transició. Llarg dia, encantador dia. Nit, dormint-la a intervals, no llibres, no musica, no ordinador. Menjar una mica, omplir el full d'immigració, xerrar, dormir. Dormir vora la finestra. La finestra amb la persiana tancada, consell de les hostesses, anem en busca del dia. No em puc estar cada cop que obro els ulls d'obrir també la finestra. Veig la nit, les estrelles. Torno a tancar la persiana. Tanco els ulls. Obro les persianes, les meves i la de l'avió, i veig la nit amb les estrelles. Tanco les persianes. Obro els ulls, uau! Un Sol radiant, realment radiant! No el puc mirar i la son en venç. Torno a obrir persianes. Uau! El Sol és més amunt i ara hi puc veure clar. El Sol és aquí o nosaltres som al Sol? Estem a la mateixa alçada. Mmmm!! Veig terra, allà abaix! És com una maqueta en tres dimensions. Només una terra salvatge, una terra sense explorar, una terra marró amb el seu relleu i les seves línies. Moment per treure la càmera i per moure's de seient, que m'ha tornat a tocar l'ala! En Mamoo segueix dormint.


Fred, brr!! - Toquem el vidre del finger, just en baixar de l'avió. És fred!


Immigració, grr! - Xop! Ens posen el segell a en Mamoo i a mi junts. Passem a l'altra banda de la caseta i comença una sessió de preguntes i respostes. Ho tenim clar, ho hem parlat. Només veritats, només dir el que ens interessa que sàpiguen. Ens revisen la motxilla, ens busquen restes de narcòtics i alguna de les meves targetes dona positiu, però cap problema. Tot rutlla. Sortim de l'aeroport i respirem. Uau! És realment aire Australià, el puc reconèixer. Ja he estat aquí.